Hőszivattyú telepítés Budapest és Pest megye
(karbantartás és szervíz)

Hőszivattyú telepítés és professzionális fűtési rendszerek tervezésére és telepítésére is szakosodott csapatunk.

Klíma karbantartás

A vezető márkák megnövelt teljesítményű termékeit használjuk

Hőszivattyú telepítés, karbantartás és szervizelés

Tevékenységünk részeként csapatunk a hatékony, hőszivattyúkon alapuló professzionális fűtési rendszerek tervezésére és telepítésére is szakosodott. A vezető márkák megnövelt teljesítményű termékeit használjuk, amelyeknek köszönhetően bevált megoldásokat kínálunk, amelyek hosszú évek óta garantálják a problémamentes szolgáltatást. Ügyfeleink hőszivattyú megrendelésének teljesítéséhez modern technológiákat alkalmazva és a sokéves tapasztalatra alapozva magas szintű szolgáltatást kínálunk. A hőszivattyúk vezető gyártóival való szoros együttműködésnek köszönhetően, vonzó megvalósítási költségeket és szakmai tanácsadást kínálunk.

Teljes körű hőszivattyús szolgáltatásokat kínálunk, amelyek magukba foglalják ahőszivattyús rendszerek tervezését , a hőszivattyúk telepítését , a hőszivattyúk karbantartását és a hőszivattyúk javítását.

A hőszivattyúk leggyakoribb típusai a levegő-víz és a levegő-levegő hőszivattyú

Klíma szerelés Budapest Mitsubishi klíma
Klíma szerelés Budapest Daikin klíma

Tapasztalatból elmondhatjuk, hogy a Mitsubishi, a Daikin és a Fujitsu minden bizonnyal a vezető hőszivattyúkhoz tartozik. Az említett márkák hőszivattyúi kiváló minőséget és a kívánt hatást képviselik.

Egyeztessen időpontot ingyenes felmérésre!

Hívja kollégánkat a +3620 517 3210 számon

A hőszivattyúkról bővebben

Fűtés, hűtés és használati melegvíz egyetlen rendszerrel. A hőszivattyúk a legújabb és legfejlettebb megújuló energiával működő fűtési rendszerek a piacon. A használata a hagyományos gázkazánok helyettesítésére egyre növekszik, az új építésű házak és kereskedelmi épületek tervezői ezek telepítését javasolják.

Milyen előnyei vannak a hőszivattyúknak?

Kimagasló hatékonyság és alacsonyabb költségek. A hőszivattyúk több mint háromszor hatékonyabbak lehetnek, mint egy hagyományos kazán. A hőszivattyú által felhasznált minden 1kW villamos energia 3–5kW hőenergiát termel. Ez összehasonlítva egy hagyományos kazánnal, a hőszivattyúk sokkal hatékonyabbak a felhasznált energiával, így csökkentve az otthoni fűtés költségeit. A kimagasló hatékonyságot tovább fokozza, hogy hőszivattyúkhoz H-tarifás mérőhely kialakítására van lehetőség. Ez azt jelenti, hogy október 15. és április 15. között, az áramszolgáltatók ~50% kedvezménnyel biztosítják az elektromos áramot a készülékekhez.

Mi a teendő ha hőszivattyút szeretne?

Hőszivattyú telepítés tervezésekor nagyon fontos, hogy szakember mérje fel a lehetőségeket. Szükség van egy alapos hőszükséglet számításra, hogy biztosan a megfelelő készülék legyen kiválasztva.
Nem kell aggódnod, ha semmit nem tudsz a hőszivattyúkról, hiszen mi segítünk a felmérésben, számításokban, a tervezésben és a telepítésben is.

Mennyibe kerül a hőszivattyú telepítés?

Minden esetben egyedi árajánlatot adunk az ingyenes helyszíni felmérést követően. Bármilyen kérdés estén szívesen állunk rendelkezésedre. + 3620 517 3210